40 Unieke appartementen Arnhem 2018-10-09T09:02:39+00:00

Project Description

Appartementen Arnhem

Transformatie

Transformatie appartementen Arnhem

Een monumentale ambachtsschool (gebouw in 1895) aan de rand van het centrum van Arnhem, wordt door Draisma Vastgoed, Klokgroep en Aannemingsbedrijf Draisma getransformeerd tot 40 unieke, karaktervolle loftwoningen. Het pand ondergaat een ware metamorfose, maar de herkenningspunten in het gebouw blijven herinneren aan vervlogen tijden. De 40 duurzaam gebouwde lofts doen modern industrieel aan en variëren in grootte van 50 tot 139 m2 woonoppervlak.

Ze zijn verschillend ingedeeld, maar veelal voorzien van grote raampartijen, hoge plafonds en een nis die kan dienen als studiehoek. Het merendeel van de lofts heeft een trap naar een 2 meter hoger gelegen slaapgedeelte (entresol). Het afwerkingsniveau is hoog. Zo is iedere loft voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur – soms ook met een kookeiland – en een luxe badkamer met praktische inloopdouche.

Daarnaast telt elke loft een woonkamer en een slaapkamer. Dit maakt deze woningen ideaal voor singles en stellen. Oud en nieuw komen hier op subtiele wijze samen. Een prachtig project, dat een stukje stad teruggeeft aan Arnhem.

Alle appartementen zijn gekocht door het Spoorweg Pensioen Fonds en worden door hen verhuurd. Voor informatie over de huur kunt u kijken op www.avenu1895.nl

Informatie

Locatie
Boulevard Heuvelink Arnhem

Grootte/ Aantal
40 huurappartementen

Opdrachtgever
Draisma Vastgoed B.V.
KlokGroep
Draisma B.V.

Partners
opZoom architecten b.v.
Aannemingsbedrijf Draisma B.V.
KlokGroep

Status project
In ontwikkeling en te huur

Neem voor meer informatie over dit project contact op met Jelle Draisma.

Tel: +31 (0)55 – 533 56 70
Email: jelle@draismavastgoed.nl

Draisma Vastgoed Jelle Draisma foto